Tietoa meistä


CityTulkki on tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2016. Yritys on saanut alkunsa vuoden 2015 lopulla, kun tulkeille on ollut kova kysyntä siihen aikaan. Yrityksen perustajat ovat toimineet itse pitkään tulkkeina ja ovat huomanneet kielimuurin olevan haasteellinen vielä tänäkin päivänä. Yrityksen motto on ratkaista kielimuurit vaivatta, sekä kustannustehokkaasti.

CityTulkin mobiilisovelluksella pyrimimme kantamaan huolta yhteisestä maapallostamme. Tämän vuoksi pienennämme omaa hiilijalanjälkeämme mobiilisovelluksellamme. Ensisijaisesti pyrimme CityTulkilla pienentämään omasta toiminnasta syntyvän hiilijalanjäljen.

Toimintavuosiemme saatossa olemme kasvattaneet henkilöstömääräämme pätevillä ja ammattitaitoisilla tulkeilla. Tulkkimme ovat kokeneita ja vaitiolovelvollisia. Näin varmistamme korkean laadun palveluillemme ja myös asiakkaamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivia palveluja ja tavoitteena meillä on pitää asiakkaat tyytyväisinä. Palveluiden laatu on meille erityisen tärkeää, jota parannamme jatkuvasti asiakkaidemme avulla. Asiakkaittemme tyytyväisusus on meille hyvin tärkeää, jonka takia hyödynnämme asiakaspalautteita.

Meiltä tilattavista palveluista suurin osa on ollut asioimistulkkauksia. Covid-19 on kuitenkin lisännyt mobiilisovelluksemme käyttöä massiivisesti. Tästä syystä olemme panostaneet tänä päivänä entistä enemmän mobiilisovellukseemme. Meiltä asiakkaat saavat tilattua tulkin myös hyvin lyhyellä varoitusajalla esimerkiksi heti mobiilisovelluksen kautta tai ajanvaraus järjestelmällämme kautta myös paikanpäälle. Tilanteita, joissa emme saa järjestettyä tulkkia paikan päälle heti pyrimme järjestämään puhelintulkkauksen mobiilisovelluksen kautta tai perinteisen puhelimen kautta, jos asiakas ei ole sopimusasiakkaamme. Tämä on osoittautunut arvoa tuovaksi valtiksi meille, jota asiakkaat arvostavat suuresti.