Palvelut

Covid-19 tilanteen vuoksi suosittelemme käyttämään asioimistulkkausten sijaan CityTulkin mobiilisovellusta.

ASIOIMISTULKKAUS

Asioimistulkkaus on yleisesti käytetyin tulkkauksen muoto, jossa tulkki tulkkaa paikan päällä. Tarjoamme asiakkaillemme asioimistulkkausta ympäri Suomea.
Tilaa

PUHELINTULKKAUS

Puhelintulkkauksella on mahdollista säästää aikaa ja luontoa. Yhä useampi asiakkaistamme suosii puhelintulkkauksia nopeissa ja lyhyissä tulkkauksissa. Tilanteissa, joissa harvinaisten kielien tulkkeja ei löydy lähettyviltä on puhelintulkkaus oiva vaihtoehto. Puhelintulkkauksessa toimii parhaiten kaiutinpuhelin, josta tulkin ääni kuuluu selkeästi. Tärkeintä on, ettei kukaan ulkopuolinen kuule tulkkausta, eikä taustalla ole häiritseviä ääniä
Tilaa

ILMOITUSTULKKAUS

Ilmoitustulkkaus on palvelu, jossa asiakkaalle välitetään lyhyt viesti tai ilmoitus. Ilmoitus voidaan tehdä joko soittamalla asiakkaalle tai lähettämällä tekstiviesti hänen omalla äidinkielellään. Tämä soveltuu hyvin tilanteisiin, jossa halutaan ilmoittaa esimerkiksi ajanvarauksesta tai peruutuksesta.
Tilaa

KÄÄNNÖSPALVELUT

Käännöspalveluissa käännämme saadun asiakirjan tai muun käännettävän materiaalin. Kääntäjämme kääntävät tekstit huolellisesti ja asiantuntevasti. Lisäksi käytämme käännökset oikolukijalla taataksemme parhaan mahdollisen palvelun.
Tilaa